fbpx

Segorbe per a esportistes

Segorbe per a esportistes

Segorbe, a 394 metres sobre el nivell de la mar, encapçala la comarca castellonenca de l’Alt Palància. La ciutat s’emplaça entre els turons de Sopeña i San Blas (Sant Blai), esplendorosos miradors del vall i prat del Palància. El seu emplaçament entre els Parcs Naturals de la Serra d’ Espadà (al nord) i de la Serra Calderona (al sud), amb un munt d’enclavaments paisagístics, el prat del riu Palància, les seues bones comunicacions i el seu ric patrimoni, la converteixen en un lloc amb moltes possibilitats turístiques, especialment per al públic esportiu.

Per als apassionats de l’esport ofereix un munt d’instal·lacions esportives i espais naturals per a realitzar activitat física.

Instal·lacions esportives

A continuació detallem les instal·lacions esportives que es troben al municipi:

Centre Aquàtic Esportiu (C/Max Aub, s/n): el contacte és cades@segorbe.es, el seu telèfon és 964 13 21 77 i les seues instal·lacions compten amb piscines cobertes, hidroteràpia, aquagym, sauna, jacuzzi, banys de vapor, sala de fitness i sala de spinning.

Ciutat Esportiva (C/La Enramada, s/n): el contacte és ciudaddeportiva@segorbe.es, el seu telèfon és 964 71 15 33 i les seues instal·lacions compten amb pista de pàdel, pista de tenis, pista de frontenis, camp de futbol 11, camp de futbol 7, pista d’atletisme a l’aire lliure, escalada (un rocòdrom), birlos o bitlles i petanca.

Pavelló esportiu municipal (C/ Gómez Mañes, s/n): el contacte és deportes@segorbe.es, el seu telèfon és 964 13 21 77 i les seues instal·lacions compten amb una pista de futbol sala i una sala polivalent.

Pista coberta d’atletisme i usos múltiples (C/Andernos-les-Bains i C/Manuel Gómez Mañes): el contacte és deportes@segorbe.es, el telèfon és 964 13 21 77 i les seues instal·lacions compten amb una pista coberta d’atletisme, futbol sala i bàdminton.

Consulta tots els horaris i preus al següent enllaç ( )

Descomptes per a esportistes en instal·lacions esportives

Els turistes que passen uns dies a Segorbe allotjats en un dels allotjaments del municipi tenen la possibilitat de accedir al gimnàs i la piscina municipal amb uns bons de descompte. Consulteu al vostre allotjament.

Esport a l’aire lliure

Si per contra prefereixes realitzar activitats a l’aire lliure et proposem dos itineraris per a fer running o caminades.

Senda per als vianants de Segorbe- Peñalba – 50 canelles – Segorbe (Distància de 5 km aproximats): Camí que uneix Segorbe amb la pedania de Peñalba. Realitzem un recorregut circular entre les dues poblacions. Comencem des de l’avinguda Serra d’Espadà, on trobarem el camí marcat, seguirem el camí fins a endinsar-nos a la pedania veïna, seguim pel carrer Segorbe en direcció a la Font de les 50 canelles (50 Caños), per aquest carrer ja no hi ha senda senyalitzada ni voreres; es recomanable anar pel costat esquerre en el sentit de la marxa. Una vegada al paratge, retorn al municipi per l’avinguda diputació i el carrer de l’esperança. Mapa de la senda ACÍ.

Senda Segorbe – Paratge Natural Municipal La Esperanza (l’Esperança); l’ anada i tornada són 6 km aproximats: Una senda bonica per a veure el Natural Municipal L’Esperança; des del carrer Colón (Colom), continuem pel carrer Esperanza (Esperança) per a buscar tot recte el camí pintat de granat “Senda de la Esperanza”, que transcorre al llarg de la carretera N-234 en direcció al paratge; 2 km aproximadament després, apleguem al polígon industrial de la Esperanza i a mà dreta ja vorem el pinar d’aquest paratge. El recorrem tot fent cercle i podrem veure el Brollador, l’Ermita de l’Esperança i els restes del que va ser el monestir dels jerònims (fundat al 1495, segle XV i destruït a les Guerres Carlines). Podeu veure el mapa ACÍ. Després de recórrer aquest paratge bonic realitzarem la tornada a la població pel mateix camí. Segorbe també està connectada mitjançant una ruta per als vianants amb Geldo i Altura.

Zona circuits biosaludables

El municipi compta amb dues zones amb circuits biodegradables a l’aire lliure per a persones majors. Són el Parc Municipal de la Glorieta i l’Avinguda constitución (constitució).

Esdeveniments esportius

Durant tot l’any son molts els esdeveniments esportius que es fan a Segorbe, com el Trail Rascanya, la Marató Serra d’Espadà, Moto Cross Ciutat de Segorbe, la volta a peu de Segorbe, etc…

Si ets esportista, vens a un esdeveniment esportiu i vols conèixer la ciutat, et recomanem:

Segorbe en 24h.

Segorbe en 48h.