fbpx

Segorbe accessible

Segorbe accessible

Segorbe és un destí accessible, compta amb serveis i instal·lacions aptes per a tots els públics siguen persones de la 3a edat, xiquets o persones amb alguna necessitat especial.

En aquest apartat anem a explicar els serveis i instal·lacions per al públic amb alguna discapacitat.

Aparcament per a discapacitats

Al carrer més cèntric de la localitat podem trobar places reservades per a cotxes de persones amb capacitat reduïda a la plaça Obispo Ahedo (Bisbe Ahedo).

Al pàrquing municipal situat a la mateixa plaça que l’oficina de turisme, hi ha places reservades per a cotxes de persones amb mobilitat reduïda, el qual compta amb ascensor per a accedir a la plaça de l’oficina de turisme.

En tot dos casos l’estacionament és gratuït sempre que acrediteu que el vehicle es d’una persona amb alguna diversitat funcional.

Tourist Info accessible

L’oficina de turisme compta amb accés a peu de carrer, portes amples, zona d’atenció per a persones amb cadira de rodes i banys adaptats. També compta amb un audiòfon per a persones amb problemes auditius.

Recorregut pel casc antic

A Segorbe, com ciutat d’origen musulmà, trobem carrers estrets, serpentejants i amb alguna costa pel casc antic. Comptem amb recorregut apte per a totes les persones ja que sense dificultat poden recórrer els carrers que més monuments històrics contenen.

Museus Accessibles

Segorbe compta amb quatre museus aptes per a persones que necessiten cadira de rodes o tenen mobilitat reduïda; a continuació nombrem i expliquem cadascú:

Centre d’Interpretació de l’Entrada de Bous i Cavalls: Centre que es troba al mateix edifici que l’oficina de turisme i que compta amb banys adaptats, ascensor i pantalles tàctils amb àudio.

Museu de Personatges Il·lustres “In Memoriam”: Es troba al primer pis del Palauet “Palacete de San Antón” i compta amb ascensor, banys accessibles i àudio en tots els personatges del museu.

Museu de l’Oli: Es troba a una antiga almàssera i compta amb la seua rampa elevadora, projeccions amb àudio i zona sensitiva.

Museu de la Catedral (planta baixa): Museu accessible mitjançant una rampa a l’entrada.

Museu Municipal d’Arqueologia i Etnologia: Edifici de diverses plantes dotades d’ascensor.

Restaurants

Segorbe compta amb un ampli llistat d’oferta de restauració, molts d’ells són accessibles. Al següent enllaç pot trobar tots els restaurants del municipi, i trobarà els que son accessibles.

Llistat de restaurants

Allotjaments

Comptem amb allotjament preparat per a persones amb capacitat reduïda. A continuació pot consultar els serveis que ofereix cadascú.

Llistat allotjaments