fbpx

Centre d´Interpretació de l´Entrada de Bous i Cavalls


Direcció: Plaça Alto Palancia, 3.
Telèfon: 964 71 32 54

Horari: De dilluns a divendres de 9 a 14h. i de 16 a 18h. Dissabtes de 10 a 14h. i de 16 a 18h. Diumenges y festius de 10 a 14h. Del 15 de juny al 15 de septembre, vesprades de 17 a 19 h.

Preu: Adults 2€, jubilats i grups 1€, niños fins 12 anys gratis.

El Centre d’Interpretació de l’Entrada de Bous i Cavalls de Sogorb converteix la visita en una experiència única, un espai en què descobrir i “viure” aquest imponent espectacle, declarat Festa d’Interés Turístic Internacional.

 

Al llarg del recorregut coneixerem els distints escenaris en què succeeix l’Entrada i com es desenvolupa aquesta en cada moment: La Tria de Bous al Palància, la Pujada pel Rialé, la Reunió, la Correguda, l’arribada a la Plaça i la brillant Desfilada dels Cavallers.

 

El Centre permet gaudir amb tots els sentits. Repartits per les distintes sales una sèrie de mòduls descriuen els elements tradicionals de la Festa de Sogorb, vivències, curiositats, documents històrics, cartells i fotografies. En destaca un espai per al record, diferent, dedicat al passat de l’Entrada, en el qual contemplar velles pel·lícules.

 

Finalment, una multiprojecció circular de gran format ens permet, en qualsevol moment de l’any, “viure” les sensacions i emocions que s’experimenten durant el minut frenètic de l’Entrada de Bous i Cavalls de Sogorb.